Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ράλι για το Bitcoin πάνω από τις 62.000 δολάρια

Οι επενδυτές περιμένουν την έναρξη διαπραγμάτευσης του πρώτου ETF με βάση το Bitcoin στη Wall Street. Αναλυτές επισημαίνουν ότι μετά το ράλι 43% τον Οκτώβριο, το κρυπτονόμισμα ίσως πιεστεί καθώς αναμένεται profit taking.

Νέο ράλι για το Bitcoin πάνω από τις 62.000 δολάρια

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin έκανε ένα ακόμα ράλι το πρωί της Δευτέρας, αφότου διόρθωσε το σαββατοκύριακο, εν αναμονή της έναρξης διαπραγμάτευσης του πρώτου ETF στο χρηματιστήριο της Wall Street.

Η διαχειρίστρια κεφαλαίων ProShares ανακοίνωσε ότι το Bitcoin Strategy ETF θα αρχίσει να διαπραγματεύεται αύριο με το σύμβολο "BITO".

Το κρυπτονόμισμα κέρδισε 5,3% ανεβαίνοντας στις 61.180 δολάρια. Προηγουμένως είχε διορθώσει στις 59.000.

Κάποιοι εκτιμούν ότι θα δοκιμάσει νέο ιστορικό υψηλό μετά τις 64.870 δολάρια του Απριλίου. Αλλοι είναι επιφυλακτικοί. Δεν θα εκπλαγώ αν δούμε κάποιο profit taking στα σημερινά επίπεδα, καθώς κάποιοι μπορεί να επιλέξουν να «πουλήσουν την είδηση», εκτιμά ο Pankaj Balani της Delta Exchange, που περιμένει υψηλή μεταβλητότητα.

Το Bitcoin έχει διπλασιάσει την αξία του φέτος, ενώ τις τελευταίες ημέρες ανεβαίνουν και άλλα crypto. Το Ether σημειώνει κέρδη 5%, ενώ το Binance Coin με ράλι 17% τις τελευταίες επτά ημέρες κέρδισε ξανά την τρίτη θέση σε κεφαλαιοποίηση.

Η τεχνική εικόνα ανησυχεί τον Rick Bensignor, πρόεδρο της Bensignor Investment Strategies και πρώην στρατηγικό αναλυτή της Morgan Stanley. Ισως πρέπει να το σκεφτείς δυο φορές πριν αγοράσεις τώρα, κοντά σε επίπεδα-ρεκόρ, σημειώνει.

Το Bitcoin έχει ανέβει 43% τον Οκτώβριο και κινείται σε «υπεραγορασμένη περιοχή», σύμφωνα με ορισμένα στοιχεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v