Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιστορικό υψηλό πέτυχε το Ether, πάνω από τις 4.400 δολάρια

Η επιτυχημένη αναβάθμιση του Ethereum έδωσε φτερά στο κρυπτονόμισμα, που έχει φέτος εξαπλασιάσει την τιμή του. Ανέβηκε στα 520 δισεκατομμύρια δολάρια η κεφαλαιοποίηση.

Ιστορικό υψηλό πέτυχε το Ether, πάνω από τις 4.400 δολάρια

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση, έσπασε ιστορικό ρεκόρ φτάνοντας τις 4.400 δολάρια, καθώς υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία αναφορικά με μια αναβάθμιση του δικτύου Ethereum.
Η εξέλιξη έρχεται αφότου το Bitcoin, πρώτο σε κεφαλαιοποίηση, έκανε ιστορικό ρεκόρ προ ημερών.

Το Ether έφτασε στις 4.403,93 δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 4.379,62 του περασμένου Μαΐου. Αλλα μικρότερα tokens, όπως το Binance Coin και το Solana έκαναν ράλι. Το Ether αποτιμάται πια στα 520 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το CoinGecko.com. Εχει ξεπεράσει κατά πολύ φέτος το Bitcoin σε αποδόσεις, με την τιμή του να έχει εξαπλασιαστεί.

Θυμίζουμε ότι το Ether στηρίζει το δίκτυο Ethereum, το κυρίαρχο blockchain που χρησιμοποιείται από χιλιάδες αποκεντρωμένες εφαρμογές. Το δίκτυο πήρε ισχυρή τόνωση αυτή την εβδομάδα, μετά από μια πετυχημένη αναβάθμιση που έχει στόχο να το κάνει ταχύτερο και πιο αποδοτικό ενεργειακά.

Μετρήσεις που περιλαμβάνουν τον ρυθμό συναλλαγών, τις νέες διευθύνσεις και τις ενεργές διευθύνσεις δείχνουν σημαντική αύξηση αυτό τον μήνα, σημειώνει το Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v