Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pause στις αναλήψεις crypto από το Binance

Προειδοποίησε ότι «θα υπάρξει προσωρινή καθυστέρηση στην επεξεργασία των αναλήψεων, καθώς διευθετούνται οι συναλλαγές που έχουν συσσωρευθεί».

Pause στις αναλήψεις crypto από το Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Απενεργοποίησε προσωρινά όλες τις αναλήψεις κρυπτονομισμάτων το ανταλλακτήριο Binance τη Δευτέρα, λόγω μεγάλων εκκρεμοτήτων. Διαβεβαίωσε ωστόσο τους πελάτες του ότι η ομάδα του «εργάζεται πάνω στο ζήτημα με ύψιστη προτεραιότητα».

Η πλατφόρμα προχώρησε αργότερα σε ενημέρωση, δηλώνοντας ότι οι αναλήψεις είχαν ξεκινήσει ξανά. Ωστόσο προειδοποίησε ότι «θα υπάρξει προσωρινή καθυστέρηση στην επεξεργασία των αναλήψεων, καθώς διευθετούνται οι συναλλαγές που έχουν συσσωρευθεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v