Κάτω από τις 50.000 δολάρια ξανά το Bitcoin

Το Τoken υποχώρησε έως και 4,5% την Τρίτη στην Ασία και τελούσε υπό διαπραγμάτευση στις 49.100 δολάρια. Το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα Ether και ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto ήταν επίσης στο κόκκινο.

Κάτω από τις 50.000 δολάρια ξανά το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin υποχώρησε κάτω από τις 50.000 δολάρια, ένα επίπεδο που ορισμένοι αναλυτές θεωρούν κρίσιμο για την προοπτική του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος το 2022.

Το Τoken υποχώρησε έως και 4,5% την Τρίτη στην Ασία και τελούσε υπό διαπραγμάτευση στις 49.100 δολάρια. Το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα Ether και ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto ήταν επίσης στο κόκκινο.

Οι επενδυτές έχουν αποσυρθεί από κερδοσκοπικές θέσεις τον τελευταίο καιρό, ανησυχώντας για τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών, σημειώνει το Bloomberg. Το πόσο εκτεθειμένο είναι το Bitcoin και ευρύτερα ο χώρος των κρυπτονομισμάτων σε αυτό τον κίνδυνο είναι αντικείμενο έντονης συζήτησης.

Για το Bitcoin, γενικά δεν υπάρχει «τίποτα ανησυχητικό σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο Vijay Ayyar, αντιπρόεδρος του ανταλλακτηρίου Luno στη Σιγκαπούρη. Πρόσθεσε ότι η τάση παραμένει «ανοδική», εάν το επίπεδο των $48.000-$49.000 κρατήσει.

Μικρότερα Τoken όπως τα Solana, Cardano, Polkadot και meme token όπως το Dogecoin υποχώρησαν επίσης, σύμφωνα με το tracker CoinGecko.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v