Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin: Ποδαρικό 2022 με κέρδη, πτώση 19% τον Δεκέμβριο

Ποδαρικό με υψηλότερη απόδοση για το Bitcoin που βρέθηκε στη δίνη σημαντικών ρευστοποιήσεων τον τελευταίο μήνα της χρονιάς που έφυγε. Το πρώτο ETF Bitcoin στις ΗΠΑ πήγε χάλια το 2021, με πολύ χειρότερη απόδοση από το δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Bitcoin: Ποδαρικό 2022 με κέρδη, πτώση 19% τον Δεκέμβριο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin ξεκινά το 2022 με θετικό τρόπο μετά από ένα δύσκολο 2021 με έντονες διακυμάνσεις σε μια χρονιά αλλαγών σε πολλά επίπεδα.

Έκλεισε τον Δεκέμβριο με πτώση 19%, τη μεγαλύτερη μηνιαία απώλεια του από τον Μάιο. Αυτός ήταν επίσης ο χειρότερος Δεκέμβριος από το 2013.

Η άνοδος του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος κατά 60% το 2021 σηματοδότησε τη μικρότερη ετήσια απόδοση από το 2015, όταν είχε ενισχυθεί κατά 36%, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

 

 

Το πρώτο ETF συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στις ΗΠΑ πήγε χάλια, τουλάχιστον για τη χρονιά που έφυγε, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

Το ETF της ProShares Bitcoin Strategy βρέθηκε 28% χαμηλότερα από την αρχική του τιμή - και κυρίως, καταγράφει πολύ χειρότερη απόδοση από το ίδιο το Bitcoin.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v