Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι στα crypto μετά τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση ανέβηκε έως και 3,1% στις 44.001 δολάρια, ενώ και ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto Index κέρδισε 3,1%.

Ράλι στα crypto μετά τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το ράλι του πληθωρισμού στις ΗΠΑ αναζωπυρώνει τη συζήτηση για τον ρόλο του Bitcoin ως αντιστάθμισμα και ανεβάζει το κρυπτονόμισμα σε υψηλότερο εβδομάδας.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση ανέβηκε έως και 3,1% στις 44.001 δολάρια. 

Οι φαν των crypto υποστήριξαν εδώ και καιρό ότι το Bitcoin και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, λόγω του ότι αποτελούν μια ιδιότυπη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως αντιστάθμιση έναντι των διακυμάνσεων σε άλλους τομείς της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoin θα τεθούν σε κυκλοφορία βάσει του πρωτοκόλλου του, θυμίζει το Bloomberg.

Επωφελήθηκαν από τις εξελίξεις και άλλα κρυπτονομίσματα. Το ether κερδίζει 3,8% στις 3.353 δολάρια, ενώ ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto Index ανέβηκε 3,1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v