Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μπρα ντε φερ ΗΠΑ-Ρωσίας ρίχνει το Bιtcoin κάτω από τις 42.000 δολ.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στην αγορά υποχώρησε έως και 5,4%, ενώ το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο, υποχώρησε 5,7%. Το Polkadat οδήγησε χαμηλότερα τα token μικρότερης κεφαλαιοποίησης, γνωστά και ως altcoins.

Το μπρα ντε φερ ΗΠΑ-Ρωσίας ρίχνει το Bιtcoin κάτω από τις 42.000 δολ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin έπεσε για λίγο κάτω από τα 42.000 δολάρια, δοκιμάζοντας τον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών, καθώς οι νέοι φόβοι για πιθανή εισβολή στην Ουκρανία από τη Ρωσία επηρέασαν τις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων υψηλού ρίσκου.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στην αγορά υποχώρησε έως και 5,4%, ενώ το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο, υποχώρησε 5,7%. Το Polkadat οδήγησε χαμηλότερα τα token μικρότερης κεφαλαιοποίησης, γνωστά και ως altcoins..

«Η γεωπολιτική κατάσταση στην Ευρώπη και την Ουκρανία έχει σημαντικό αντίκτυπο», δήλωσε η Barbara Matthews, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της BCMSstrategy Inc. «Όμως, νομίζω ότι έχει υποτιμηθεί κατά πόσο η νομισματική πολιτική συνεχίζει να προκαλεί αβεβαιότητα και αστάθεια στις αγορές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v