Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν θα παγώσουμε ρωσικούς λογαριασμούς crypto, λέει το Binance

«Δεν πρόκειται να παγώσουμε μονομερώς τους λογαριασμούς εκατομμυρίων αθώων χρηστών. Τα κρυπτονομίσματα προορίζονταν να προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου.

Δεν θα παγώσουμε ρωσικούς λογαριασμούς crypto, λέει το Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance δεν σκοπεύει να παγώσει μονομερώς λογαριασμούς χρηστών στη Ρωσία, δήλωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της εταιρείας, αφού η Ουκρανία ζήτησε από τα ανταλλακτήρια να μπλοκάρουν τις συναλλαγές με τη Ρωσία.

«Δεν πρόκειται να παγώσουμε μονομερώς τους λογαριασμούς εκατομμυρίων αθώων χρηστών. Τα κρυπτονομίσματα προορίζονταν να προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου στο Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v