Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλμα 13% για το Bitcoin και 11% για το Ether

Το ράλι έρχεται μετά τη βουτιά των τιμών των κρυπτονομισμάτων την περασμένη εβδομάδα, καθώς ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία όπως οι μετοχές δέχθηκαν sell off μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αλμα 13% για το Bitcoin και 11% για το Ether

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αλμα 13% για το Bitcoin την Τρίτη, συνεχίζοντας την απότομη ανάκαμψη, εν μέσω ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία και ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις κυρώσεις.

Το κρυπτονόμισμα κατέγραφε νωρίτερα κέρδη πάνω από 13% στις 43.500,16 δολάρια, αφότου έφτασε στο υψηλό 24 ωρών, στις $44.165,90, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinDesk.

Αυτό το ράλι έρχεται μετά τη βουτιά των τιμών των κρυπτονομισμάτων την περασμένη εβδομάδα, καθώς ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία όπως οι μετοχές δέχθηκαν sell off, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Κέρδη 11% για το Ether, στις 2.922,86 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v