Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 21 Ιουνίου το πρώτο συνέδριο για Blockchain στην Ελλάδα

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain», το Blockchain & Crypto Conference φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει την τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Στις 21 Ιουνίου το πρώτο συνέδριο για Blockchain στην Ελλάδα

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain & Crypto Conference 2022, του πρώτου συνεδρίου στον τομέα του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain», το Blockchain & Crypto Conference φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει την τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 16:30-20:30 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες (online & offline) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλές νέες έννοιες, οι οποίες αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας όπως τα NFTs, το cyber security και τo metaverse. Οι ομιλίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Με ένα υψηλού επιπέδου πάνελ ομιλητών, το νέο συνέδριο της Insurance Ιnnovation έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους συμμετέχοντες με τεχνολογίες που σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο μας!

Σύντομα θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν μέσα από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες θα έχουν ως αντικείμενο:

  • Τι είναι η τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο μας
  • Ο νέος κόσμος του metaverse
  • Τι είναι το bitcoin και τα altcoins και ποια η χρησιμότητά τους
  • Etherium και smart contracts - To τέλος των μεσαζόντων
  • Fintech εταιρείες στην Ελλάδα - Πώς θα αλλάξει η τραπεζική την επόμενη 10ετία
  • Τι είναι τα NFTs και τι εξυπηρετούν στη πράξη
  • Κρυπτονομίσματα και φορολογία στην Ελλάδα
  • Οι νομικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain
  • Πώς το cyber security αναδιαμορφώνει την ασφαλιστική βιομηχανία

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 1st Blockchain & Crypto Conference 2022.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στο blοckchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στoν κ. Αριστείδη Βασιλειάδη και την κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο [email protected] / [email protected] και τηλεφωνικά στο 2312 201003 και 6941 665 405.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v