Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Vauld το τελευταίο θύμα του κραχ στα κρυπτονομίσματα

Μετά τις 12 Ιουνίου έχουν αποσυρθεί πάνω από $197,7 εκατ. από την πλατφόρμα δανεισμού και συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Η Vauld το τελευταίο θύμα του κραχ στα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Vauld πάγωσε τη Δευτέρα όλες τις αναλήψεις, τις συναλλαγές και τις καταθέσεις στην πλατφόρμα της, ενώ όπως ανακοίνωσε, διερευνά τις δυνατότητες για μια πιθανή αναδιάρθρωση. 

Ο CEO της πλατφόρμας δανεισμού και συναλλαγών κρυπτονομισμάτων έγραψε σε ιστολόγιο ότι η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με «οικονομικές προκλήσεις» λόγω των έντονων διακυμάνσεων στην αγορά και του γενικότερου επενδυτικού κλίματος, που έχει οδηγήσει στην απόσυρση 197,7 εκατ. δολαρίων από την πλατφόρμα μετά τις 12 Ιουνίου. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη ανέφερε ότι εργάζεται με τους οικονομικούς και νομικούς της συμβούλους για τη διερεύνηση όλων των δυνατών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης και μιας αναδιάρθρωσης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v