Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αιφνίδιο πάρτι για τα κρυπτονομίσματα Dogecoin και Shiba Inu

Ισχυρά κέρδη μέσα στο σαββατοκύριακο για τα δυο κρυπτονομίσματα αλλά και προειδοποιήσεις για τη ρηχή αγορά και την κερδοσκοπία. Ανέβηκε στο 1,2 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση των crypto.

Αιφνίδιο πάρτι για τα κρυπτονομίσματα Dogecoin και Shiba Inu

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Τα κρυπτονομίσματα με θέμα τα... σκυλιά εκτινάχθηκαν σήμερα εν μέσω ευρύτερου ενθουσιασμού των επενδυτών στην αγορά, καθώς το Ethereum κινείται για την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση λογισμικού του.

Το Dogecoin σημείωσε άνοδο περίπου 14% τις τελευταίες πέντε ημέρες, ενώ η Shiba Inu κέρδισε σχεδόν 40%, σύμφωνα με στοιχεία τιμολόγησης που συγκεντρώθηκαν από το Bloomberg. Τα meme tokens διατηρούν τα κέρδη τους ενώ το Bitcoin βρίσκεται περίπου στις 25.000 δολάρια και το Ether αιωρείται περίπου στις 2.000 δολάρια εν μέσω αισιοδοξίας σχετικά με την αναβάθμισή του, γνωστή ως Merge, που αναμένεται τώρα γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Το Dogecoin και το Shiba Inu ξέσπασαν το Σαββατοκύριακο, ξεκάθαρο στοιχείο ότι οι μικροεπενδυτές επέστρεψαν», δήλωσε ο Hayden Hughes, διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας συναλλαγών Alpha Impact.

Τα crypto έχουν δείξει κάποια σημάδια ανάκαμψης με τη συνολική κεφαλαιοποίηση να είναι περίπου 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια τώρα, αφού μειώθηκε σε περίπου 875 δισεκατομμύρια δολάρια στις 19 Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko.

Τα στοιχεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα ενίσχυσαν τις ελπίδες ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα μπορεί να είναι σε θέση να χαλαρώσει τον ρυθμό της αύξησης των επιτοκίων, βοηθώντας περιουσιακά στοιχεία με υψηλότερο κίνδυνο, όπως τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, δεν έχουν συμμετάσχει όλοι στην τάση των memecoin ακόμα.

«Αυτά τα νομίσματα δεν έχουν το βάθος αγοράς του Ether ή του Bitcoin, οπότε όταν υπάρχει λίγη ζήτηση πετούν προς τα πάνω, προσελκύοντας περισσότερους κερδοσκόπους», δήλωσε ο Cici Lu, διευθύνων σύμβουλος στη συμβουλευτική εταιρεία Venn Link Partners, σε μήνυμα τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v