Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Αδεια για ETF του Bitcoin ζητά η Franklin Templeton

Μεγαλώνει η λίστα με επενδυτικούς κολοσσούς που υπέβαλαν αίτηση στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Πλέον όλοι οι μεγάλοι παίκτες της Wall Street έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να εμπλακούν ενεργά στα crypto, όταν πριν ελάχιστα χρόνια τους ήταν αδιάφορο.

ΗΠΑ: Αδεια για ETF του Bitcoin ζητά η Franklin Templeton

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Άλλος ένας επενδυτικός γίγαντας υπέβαλε αίτηση πριν λίγο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) για να λάβει άδεια για ETF του Bitcoin στην spot αγορά: η εταιρία Franklin Templeton, η οποία διαθέτει 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Σύμφωνα με την αίτηση, το fund έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί ως καταπίστευμα. Η εισηγμένη στον Nasdaq Coinbase θα έχει την επιμέλεια των Bitcoin που θα αποκτηθούν και η Bank of New York Mellon πρόκειται να είναι ο θεματοφύλακας και διαχειριστής μετρητών.

Η Franklin Templeton προστίθεται στην λίστα με τους επενδυτικούς κολοσσούς που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένου τύπου ETF του Bitcoin. Παρόμοιο αίτημα έχουν υποβάλει οι BlackRock, Fidelity, WisdomTree, Invesco, Valkyrie, Ark, VanEck, Bitwise, Global X, Hashdex και βέβαια η Grayscale, μετά την πρόσφατη επιτυχία της στο δικαστήριο.

Όλα δείχνουν πως ένα αίτημα των ανθρώπων του χώρου των κρυπτονομισμάτων εδώ και μία δεκαετία, βρίσκεται πολύ κοντά να υλοποιηθεί. Οι συνθήκες έχουν πια ωριμάσει. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί όλη αυτή η κινητοποίηση, αν λάβουμε υπόψη μας πως η SEC μέχρι τώρα έχει λάβει 33 αιτήσεις, από τις οποίες καμία δεν έκανε δεκτή.

Πλέον όλοι οι μεγάλοι παίκτες της Wall Street έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκδηλώσει την επιθυμία τους να εμπλακούν ενεργά με ένα νόμισμα, το οποίο πριν ελάχιστα χρόνια τους ήταν αδιάφορο, καθώς θεωρούνταν όχι μόνο εκτός του ραντάρ τους, αλλά ως αντικείμενο ενασχόλησης των περίεργων και των περιθωριακών.

Τι διαδρομή για το Bitcoin… 

Πώς θα γίνεις ο επόμενος πιστοποιημένος Crypto Specialist

Το Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας, σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές σε 3ωρα μαθήματα 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες:

Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες)

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

Βιβλίο για τα κρυπτονομίσματα

Το βιβλίο «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin» μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία ή το https://shop.media2day.gr/books/2/prodcategory

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v