Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το λάθος ξεκίνημα των κερδοσκόπων στα crypto

Γιατί η συγκυρία θεωρείται ιδανική για να αρχίσει κάποιος να ασχολείται με κρυπτονομίσματα, εξηγεί ο Γιώργος Τζέγκας. Η σημασία της ενημέρωσης, το halving και το επόμενο bull run.

Όλοι οι επίδοξοι κερδοσκόποι που αγοράζουν για πρώτη φορά κρυπτονομίσματα, κάνουν το ίδιο λάθος. Το πρώτο σημείο από το οποίο οφείλει να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι του στα crypto δεν είναι να αγοράσει όποιο κρυπτονόμισμα του… γυαλίσει ή του συστήσανε. Είναι να μελετήσει τη Λευκή Βίβλο (white paper) του Bitcoin. Όλοι όσοι αγαπούν και έχουν παραμείνει στον χώρο, το αντιλαμβάνονται. Άλλοι πιο αργά και άλλοι πιο γρήγορα, ισχυρίζεται ο Γιώργος Τζέγκας ή CryptoCapitalist, όπως είναι ευρύτερα γνωστός.

Ο CryptoCapitalist θεωρεί πως η περίοδος που διανύουμε είναι η ιδανικότερη να ασχοληθεί κάποιος με τα crypto. Να μελετήσει, να προετοιμαστεί, επειδή έχει την ευκαιρία να μάθει για τις προκλήσεις, να αποφύγει τις παγίδες και να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες του χώρου. Με άλλα λόγια, να είναι έτοιμος στο έπακρο για το επόμενο bull run.

Η επικείμενη έγκριση για ETF του Bitcoin στη spot αγορά, πιθανότατα στις αρχές του 2024, ανοίγει την πύλη σε τεράστια ζήτηση από τους μεγάλους θεσμικούς παίκτες. Η χρονική συγκυρία είναι κοντά στο φαινόμενο του halving. Για τέταρτη φορά ο ρυθμός δημιουργίας νέων νομισμάτων υποδιπλασιάζεται, κάτι που καθιστά το Bitcoin το πιο «σκληρό» και σπάνιο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο.

Πιο σπάνιο και από τον χρυσό.

Βιογραφικό

* Ο Γιώργος Τζέγκας (a.k.a. CryptoCapitalist) είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εξειδίκευση στη χρηματοοικονομικά. Εργάζεται τα τελευταία 17 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, σε μία από τις μεγαλύτερες Fast-moving consumer goods (FMCG) πολυεθνικές. Το πάθος του για τα κρυπτονομίσματα τον οδήγησε να δημιουργήσει το πρώτο κανάλι πληροφόρησης του χώρου στο ελληνικό YouTube.

Ο Γιώργος Τζέγκας διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (www.indifi.gr), το οποίο σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές σε 3ωρα μαθήματα 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες)

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v