Εγνατία: Τα περιθώρια ανόδου για 13 μετοχές

Περιθώριο ανόδου της τάξεως του 5,4% - 42,9% εντοπίζει η Εγνατία Finance μεταξύ 13 μετοχών της μεσαίας και χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης σε ανάλυσή της με τίτλο ”Τα ισχυρά θεμελιώδη και η ενισχυμένη ρευστότητα οδηγούν υψηλότερα τη Σοφοκλέους”. Περιορισμένο το ενδεχόμενο πτώσης επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

Εγνατία: Τα περιθώρια ανόδου για 13 μετοχές
Τα περιθώρια ανόδου για 13 συνολικά τίτλους της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης επισημαίνει η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Τα ισχυρά θεμελιώδη και η ενισχυμένη ρευστότητα οδηγούν υψηλότερα τη Σοφοκλέους”.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η μετοχή των ΚΑΕ διαθέτει περιθώριο ανόδου της τάξεως του 7% από τα τρέχοντα επίπεδα, της Folli Follie 18,6%, της Attica Group 13,1%, της Hyatt 5,4%, του Μαΐλλη 9,1%.

Επίσης, προβλέπει περιθώριο ανόδου 42,9% για τη μετοχή της Πετζετάκις, 14,9% για τη Μυτιληναίος, 18,5% για τη ΜΕΤΚΑ, 16,2% για την Jumbo, 13,1% για τη Frigoglass, 23,8% για την Πλαίσιο, 47,4% για την Ηλεκτρονική Αθηνών και 22,5% για την Autohellas.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης στη Σοφοκλέους είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, παρά το πρόσφατο ράλι, ενώ συμπληρώνει πως δεν αποκλείεται περαιτέρω περιθώριο ανόδου λόγω των ισχυρών θεμελιωδών μεγεθών.

Επίσης, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως αναμένει το τριετές business plan της Εθνικής Τράπεζας το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές Μαρτίου και που εκτιμά πως θα αποκαλύψει ορισμένους ”φιλόδοξους” στόχους.

Παράλληλα, αναφέρεται στην προοπτική ανάπτυξης της Τράπεζας Πειραιώς που αναμένεται να προέλθει από την ωρίμανση του γοργά αναπτυσσόμενου δικτύου των καταστημάτων της, το οποίο και προϊδεάζει ταυτόχρονα θετικά.

Σημειώνεται πως για τις 13 μετοχές η χρηματιστηριακή έχει θέσει τις εξής τιμές-στόχους και συστάσεις: ΚΑΕ 16 ευρώ ”accumulate”, Folli Follie 28,30 ευρώ ”buy”, Attica Group 3,80 ευρώ ”buy”, Hyatt 10,50 ευρώ ”accumulate”, Μαΐλλη 4,80 ευρώ και ”buy”.

Παράλληλα, έχει θέσει την τιμή – στόχο των 3,30 ευρώ για τη μετοχή της Πετζετάκις, συνιστώντας ”buy”, τα 10,20 ευρώ για τη Μυτιληναίος με ”buy”, τα 7,11 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ επίσης με ”buy”, τα 6,40 ευρώ για την Jumbo με ”hold” τα 4,80 ευρώ για τη Frigoglass με ”buy”, τα 12,70 ευρώ για την Πλαίσιο με ”buy”, τα 4,20 ευρώ για την Ηλεκτρονική Αθηνών με ”buy” και τα 5 ευρώ για την Autohellas, με ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v