Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση από GENIKI Bank

Η GENIKI Bank ανακοινώνει ότι προσφέρει 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο 4,60%* για το σύνολο της περιόδου.

Προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση από GENIKI Bank
Η GENIKI Bank ανακοινώνει ότι προσφέρει 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο 4,60%* για το σύνολο της περιόδου.

Παράλληλα, η GENIKI Bank προτείνει εξαιρετικά υψηλά επιτόκια, για νέα κεφάλαια, στις προθεσμιακές καταθέσεις 12μηνης διάρκειας, που φτάνουν έως και 6,25%**, ενώ στις προθεσμιακές καταθέσεις 6μηνης διάρκειας το επιτόκιο φτάνει έως και 4,25%***.

Με τις 6μηνες και 12μηνες προθεσμιακές καταθέσεις της GENIKI Bank ο πελάτης απολαμβάνει εκτός από υψηλές αποδόσεις επιπλέον και: 
- Σταδιακά αυξανόμενο επιτόκιο. 
- Τακτική καταβολή τόκων. 
- Διαθεσιμότητα των χρημάτων την ημερομηνία καταβολής των τόκων χωρίς επιβάρυνση.

* Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από 100.000 ευρώ. Η απόδοση των τόκων θα πραγματοποιείται στο τέλος της περιόδου και δεν επιτρέπεται μερική πρόωρη εξόφληση. Σε περίπτωση ολικής πρόωρης εξόφλησης, ο πελάτης θα λάβει το αρχικό κεφάλαιο της κατάθεσής του προσαυξημένο κατά το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) που ισχύει κατά την ημερομηνία έναρξης της κατάθεσης (σήμερα 1%) για το χρονικό διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας έναρξης και της ημερομηνίας διακοπής της κατάθεσης.

** Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από  20.000 ευρώ και διαμορφώνεται ως εξής: 1,75% το α΄ τρίμηνο, 2% το β΄ τρίμηνο, 3% το γ΄ τρίμηνο και 6,25% το δ΄ τρίμηνο.

*** Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από 20.000 ευρώ και διαμορφώνεται ως εξής: 1,75% το α΄ τρίμηνο και 4,25% το β΄ τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v