Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BRIQ: Ανακοίνωση για την αγορά στόχο

Oι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι «ALPHA BANK Α.Ε.» και «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», κατ’ εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 3 του νόμου 4514/2018 και του άρθρου 8 της υπ’ αριθμ. 147/27.07.2018 Πράξης Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τις υποχρεώσεις παρακολούθησης των προϊόντων, ανακοινώνουν ότι, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία «BRIQ PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εκδότρια»), έχουν προβεί σε αξιολόγηση της αγοράςστόχου των δικαιωμάτων προτίμησης (τα «Δικαιώματα Προτίμησης») και των νέων μετοχών (οι «Νέες Μετοχές») που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας, με καταβολή μετρητών υπέρ παλαιών μετόχων, που αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 06.09.2019 ως εξής:

(i) Η αγορά-στόχος των Δικαιωμάτων Προτίμησης και των Νέων Μετοχών καταλαμβάνει τις κατηγορίες πελατών που περιλαμβάνονται στο Ν. 4514/2018, όπως εκάστοτε ισχύει, και συγκεκριμένα: (α) επιλέξιμους αντισυμβαλλόμενους, (β) επαγγελματίες πελάτες και (γ) ιδιώτες πελάτες με γνώση, εμπειρία και ανοχή στους κινδύνους που απορρέουν από επενδύσεις στην Κύρια Αγορά του Χ.Α., ανεξαρτήτως χρονικού ορίζοντα και με επενδυτικό σκοπό την ανάπτυξη του κεφαλαίου.

(ii) Όλα τα δίκτυα διανομής των Δικαιωμάτων Προτίμησης και των Νέων Μετοχών (ήτοι επενδυτική υπηρεσία παροχής επενδυτικής συμβουλής, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, λήψης/διαβίβασης εντολής και εκτέλεσης εντολής) θεωρούνται κατάλληλα για πελάτες της αγοράς στόχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v