Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΤΕΑΛ: Επικαιροποίηση πληροφοριακού σημειώματος

Με την παρούσα ανακοίνωση, η εταιρεία με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ. (εφεξής: η «Εταιρεία»), κατόπιν σχετικής πληροφόρησης που έλαβε από το επενδυτικό κεφάλαιο Virtus South European Fund (εφεξής: “VSEF”), προβαίνει στη συμπλήρωση, διευκρίνιση και επικαιροποίηση του από Μαΐου 2021 Πληροφοριακού Σημειώματος για την έμμεση εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. των εταιρειών S.I.C.C. Holding Limited και ESM Effervescent Sodas Management Limited, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος (εφεξής: το «Πληροφοριακό Σημείωμα»), ως ακολούθως:

Αναφερόμαστε, στην τελευταία παράγραφο της ενότητας 3.1 (σελ. 15) του Πληροφοριακού σημειώματος αναφορικά με τη δέσμευση περί αυτούσιας διανομής των νέων μετοχών στους μεριδιούχους-επενδυτές του VSEF, καθώς και στην τρίτη παράγραφο της ενότητας 3.3 (σελ. 30) του Πληροφοριακού Σημειώματος, σε σχέση με την πιθανότητα υποχρέωσης υποβολής δημόσιας πρότασης.

Επ' αυτών, θα θέλαμε να προσθέσουμε και τα ακόλουθα.

1. Στο πλαίσιο της ήδη δηλωθείσας παραπάνω αυτούσιας διανομής των νέων μετοχών IDEAL, η διαχειρίστρια του VSEF προτίθεται να παράσχει στους επενδυτές του fund τα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών αυτών ήδη προ της ολοκλήρωσης της παραπάνω αυτούσιας διανομής, χορηγώντας τους πληρεξούσια έγγραφα προκειμένου να ασκούν τα σχετικά δικαιώματα κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, από την ημέρα έκδοσης των μετοχών αυτών.

2. Περαιτέρω, το VSEF προτίθεται να συνάψει με δύο εκ των επενδυτών του, νομικά δεσμευτική συμφωνία σχετικά με την ανωτέρω αυτούσια διανομή των νέων μετοχών, συστήνοντας για το σκοπό αυτό εμπράγματη ασφάλεια επί 4.970.000 μετοχών (που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 15,80% των δικαιωμάτων ψήφου) της Εταιρείας υπέρ των δύο αυτών επενδυτών, με τον όρο περί άμεσης περιέλευσης σε αυτούς των αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου.

3. Επισημαίνεται ότι η πιθανότητα υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από το fund ενόψει και των νεότερων αυτών δεδομένων θα κριθεί κατά τον προσήκοντα χρόνο μετά την υλοποίηση των ανωτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v