Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα με το Νόμο 4548/ 2018 «Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών» όπως ισχύει σήμερα και το άρθρο 16 του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «LAMDA Development - Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων» (εφεξής η «Εταιρεία»), καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 10η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ.μ., στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο King George, Βασιλέως Γεωργίου Α' 3, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Αττική Ελλάδα 105 64, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών μέσω έκδοσης νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων. Τροποποίηση του αρ. 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, θα συνέλθει Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 16η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 μ.μ. στην έδρα της Εταιρείας, στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37Α (εντός Golden Hall).

*Η έκθεση του ΔΣ για την ΑΜΚ της Lamda, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v