Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Το νεό διοικητικό συμβούλιο

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας το οποίο εξελέγη με απόφαση της 34ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:



Σπυρίδων Δημητρίου Μανωλόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Θεόδωρος Νικολάου Χατζησταματίου, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Παναγιώτης Χρήστου Μπέλλος, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Ιωάννης Αναστασίου Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Ιωάννης Αλεξάνδρου Δουλαβέρης, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Αναστασία Κωνσταντίνου Παπαρίζου, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Αθανάσιος Νικολάου Πατσούρας, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Εμμανουήλ Ιωάννου Χατήρας, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. και
Θεόδωρος Θεμιστοκλέους Γάκης, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.


Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας εξαετής που παρατείνεται κατ' εξαίρεση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δηλαδή το αργότερο έως την 10η Σεπτεμβρίου 2026, υπό την επιφύλαξη τυχόν επαναληπτικής ή μετ' αναβολή συνεδρίασης.



Νόμιμος Αναπληρωτής του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σπυρίδωνος Μανωλόπουλου, στα καθήκοντά του σχετικά με την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και η σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Χρήστου Μπέλλος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του τελευταίου ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νικολάου Χατζησταματίου.



Τέλος, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εκχώρησε τις αρμοδιότητες και τα δικαιώματα εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v