Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTERLIFE: Σύσταση επιτροπής αποδοχών και ανάδειξης υποψηφιοτήτων

Η Εταιρία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο του ν. 4706/2020 (άρθρα 10-12), προέβη, την 15/07/2021, στη σύσταση της (ενιαίας) Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Η Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων είναι τριμελής και αποτελείται από μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Δύο (2) τουλάχιστον μέλη είναι ανεξάρτητα μη εκτελεστικά αποτελούμενα την πλειοψηφία αυτής. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής ορίσθηκε ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων αποτελείται από τα κάτωθι πρόσωπα:

Στυλιανή Αλεξανδρή, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. , με την ιδιότητα της Προέδρου της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων
Δημήτριος Παπαδόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων
Πασχαλίνα Γούτα, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.
 

Στην ίδια ως άνω συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, στον οποίο μεταξύ άλλων ορίζεται ο ρόλος της, η διαδικασία εκπλήρωσής του, καθώς και η διαδικασία σύγκλησης και συνεδριάσεων.

 

Ο Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων θα αναρτηθεί έως την 17/07/2021 στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρίας στο πλαίσιο του άρθρου 10 παρ. 4 του ν. 4706/2020.  

 

Συνημμένο έγγραφο:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ & ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v