Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REAL CONSULTING: Ορισμός Επιτροπής Ελέγχου

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρία») ανακοινώνει ότι:

Α. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 26.10.2021 ενέκρινε την εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου η οποία αποτελείται από δύο μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και ένα τρίτο πρόσωπο, που δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, με θητεία η οποία συμπίπτει με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι πενταετής, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, και μη δυνάμενη να υπερβεί τα έξι έτη.

Ακολούθως, η ως άνω Γενική Συνέλευση ενέκρινε την εκλογή του κ. Αντώνη Αντωνόπουλου, ως τρίτου – μη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από την Εταιρία, κατά τα την έννοια του άρθρου 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4706/2020, και διαθέτει επαρκή γνώση του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρία.

Β. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του στις 29 Οκτωβρίου 2021 όρισε ως λοιπά μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Παράσχο Αλεξανδρίδη του Γεώργιου και Werner Leinauer του Paul. Ο ορισμός των ως άνω μελών της Επιτροπής Ελέγχου έγινε, αφού διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, αναλογικώς εφαρμοζομένου.

Γ. Τέλος, η Επιτροπή Ελέγχου, κατά τη συνεδρίασή της στις 29 Οκτωβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα και αποφάσισε τον ορισμό του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. Werner Leinauer του Paul, ως Προέδρου αυτής.

Με βάση τα ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Werner Leinauer του Paul, Πρόεδρος,

2. Παράσχος Αλεξανδρίδης του Γεώργιου, Μέλος,

3. Αντώνιος Αντωνόπουλος του Δημήτριου, Μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v