Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

 

Η Εταιρεία με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», εφεξής «η Εταιρεία», σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς (ΕΕ) 596/2014 (MAR), τις διατάξεις του ν.3556/2007, τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τoν Κανονισμό του Χ.Α., ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της από 22.3.2022 ειδικής συνεδρίασης της Επιτροπή Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας, εξελέγη ως Πρόεδρος αυτής ο Θεόδωρος Καραβίας του Σπυρίδωνος και ακολούθως η Επιτροπή ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 1. Θεόδωρος Καραβίας του Σπυρίδωνος, Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.,

2. Ιωάννα Πανδή του Νικολάου, Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και

3. Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά, Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, Μη Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ..

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Θεόδωρος Καραβίας του Σπυρίδωνος και η Ιωάννα Πανδή του Νικολάου είναι ανεξάρτητα πρόσωπα από την Εταιρεία, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρ. 9 του ν. 4706/2020, η δε θητεία της Επιτροπής, σύμφωνα με την από 15.7.2021 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας, θα συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι έως την 22.4.2024 (η οποία παρατείνεται μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος 2024).

 

Ταύρος Αττικής, 23.3.2022

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v