Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)...

ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022

 

O Όμιλος ELTON, συνεχίζοντας την πετυχημένη και ανοδική τάση της προηγούμενης χρήσης 2021, βασιζόμενος στα πραγματικά δεδομένα έως τα τέλη Ιουνίου 2022, ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι σύμφωνα με αυτά ο κύκλος εργασιών για το 1ο εξάμηνο του έτους ανέρχεται στα 97 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο, της τάξεως του 37% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο της περσινής χρήσης.

Μολονότι οι θετικές αυτές επιδόσεις αφορούν σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκτός της Ουκρανίας λόγω των γνωστών δυσμενών συνθηκών, αξίζει να αναφερθεί ότι με την ελεγχόμενη επανεκκίνηση των λειτουργιών που έλαβε χώρα στα μέσα Απριλίου, η Ουκρανική θυγατρική σημείωσε προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων, επιτυγχάνοντας να ανακτήσει για το 1ο εξάμηνο 2022 το 66% του αντίστοιχου μεγέθους της περσινής συγκριτικής περιόδου.

Στον Όμιλο ELTON , συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική με την ίδια αφοσίωση στη βιώσιμη οικονομική διαχείριση προς όφελος της οικογένειας της ELTON αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

ΕΛΤΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟ 2022

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v