Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ: Ενημέρωση για αναδιάρθρωση του ομολογιακού

Σε συνέχεια της αναφοράς στην Ετησία Έκθεση της Εταιρείας σχετικά με το ομολογιακό δάνειο, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

1. Έχει επέλθει από τις 8/6/2017 συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του από 12/7/2012 ομολογιακού δανείου της Εταιρείας που λήγει στις 20 Ιουλίου 2017, ρυθμίζοντας συνολικά το πρόγραμμα αποπληρωμής του, παρατείνοντας την καταβολή του ανεξόφλητου κεφαλαίου του κοινού ομολογιακού δανείου.

2. Στο πλαίσιο της ως άνω αναδιάρθρωσης του ομολογιακού δανείου της Εταιρείας η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στις 20 Ιουλίου 2017, με μοναδικό θέμα την «Έγκριση για την παροχή εξασφαλίσεων στην από 12/7/2012 Σύμβαση Ομολογιακού Δανείου, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνομολόγηση και υπογραφή των ανωτέρω.»

3. Μετά την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης αναδιάρθρωσης του ομολογιακού δανείου, στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της 30ης Ιουνίου 2017 θα γίνει αναδιάταξη του δανείου σε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμή υποχρέωση ανάλογα με τον προβλεπόμενο χρόνο αποπληρωμής του κεφαλαίου που προβλέπεται στην συμφωνία αναδιάρθρωσης.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει αμελλητί το Επενδυτικό Κοινό για όποια περεταίρω εξέλιξη στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v