Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ: Στο 71,65% τα δικαιώματα ψήφου των Τηλέμαχου Κιτσικόπουλου και Φωτεινής Παπαδημητρίου

Η ΕΛΒΕ Α.Ε  ανακοινώνει ότι μετά από γνωστοποίηση που έλαβε σήμερα από τον μέτοχο της εταιρίας  κ. Τηλέμαχο Κιτσικόπουλο επήλθαν μεταβολές ορίων που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Ο μέτοχος της και Πρόεδρος της εταιρίας κ Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος γνωστοποίησε σήμερα ότι με την αγορά 29.684 μετοχών της εταιρίας που πραγματοποίησε στις 30/3/2017 τα δικαιώματα ψήφου του αυξήθηκαν σε 71,65% από 67,959%. Οι μετοχές αγοράσθηκαν στην κοινή επενδυτική μερίδα στην οποία συμμετέχουν (Φωτεινή Παπαδημητρίου, Πασχάλης Κιτσικόπουλος και Κορνηλία Κιτσικοπούλου).

---

Η ΕΛΒΕ Α.Ε  ανακοινώνει ότι μετά από γνωστοποίηση που έλαβε σήμερα από την μέτοχο της εταιρίας  κ. Φωτεινή Παπαδημητρίου επήλθαν μεταβολές ορίων που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Η μέτοχος της εταιρίας κ Φωτεινή Παπαδημητρίου γνωστοποίησε σήμερα ότι με την αγορά 29.684 μετοχών της εταιρίας που πραγματοποίησε στις 30/3/2017 τα δικαιώματα ψήφου της αυξήθηκαν σε 71,65% από 67,959%. (Οι μετοχές αγοράσθηκαν στην κοινή επενδυτική μερίδα στην οποία συμμετέχουν Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος, Πασχάλης Κιτσικόπουλος, Κορνηλία Κιτσικοπούλου)

---

Η ΕΛΒΕ Α.Ε  ανακοινώνει ότι μετά από γνωστοποίηση που έλαβε σήμερα από την μέτοχο της εταιρίας  κ. Κορνηλία Κιτσικοπούλου επήλθαν μεταβολές ορίων που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Η μέτοχος της εταιρίας κ Κορνηλία Κιτσικοπούλου γνωστοποίησε σήμερα ότι με την αγορά 29.684 μετοχών της εταιρίας που πραγματοποίησε στις 30/3/2017 τα δικαιώματα ψήφου της αυξήθηκαν σε 71,65% από 67,959%. (Η αγορά πραγματοποιήθηκε στην κοινή επενδυτική μερίδα στην οποία συμμετέχουν Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος, Φωτεινή Παπαδημητρίου, Πασχάλης Κιτσικόπουλος)

---

Η ΕΛΒΕ Α.Ε  ανακοινώνει ότι μετά από γνωστοποίηση που έλαβε σήμερα από τον μέτοχο της εταιρίας  κ. Πασχάλη Κιτσικόπουλο επήλθαν μεταβολές ορίων που προβλέπονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Ο μέτοχος της εταιρίας κ Πασχάλης Κιτσικόπουλος γνωστοποίησε σήμερα ότι με την αγορά 29.684 μετοχών της εταιρίας που πραγματοποίησε στις 30/3/2017 τα δικαιώματα ψήφου του αυξήθηκαν σε 71,65% από 67,959%. Οι μετοχές αγοράσθηκαν στην κοινή επενδυτική μερίδα στην οποία συμμετέχουν (Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος, Φωτεινή Παπαδημητρίου και Κορνηλία Κιτσικοπούλου.)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο