Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε.: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου

Η Εταιρεία «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.», σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία REALEST LINK A.E. η οποία ανήκει κατά ποσοστό 50% στον κ. Βασίλειο Καρακουλάκη (Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.) και κατά ποσοστό 50% στον κ. Αχιλλέα Μάμαλη (Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.) πούλησε την Πέμπτη 09/02/2023 με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή 1.167.339 μετοχές της Εταιρείας έναντι συνολικού τιμήματος 116.733,90 ευρώ στην εταιρεία SADION INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του κ. Κωνσταντίνου Παπαζήση (Μέλος Δ.Σ. της ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.).

Πριν την ανωτέρω συναλλαγή η REALEST LINK A.E. κατείχε 5.836.696 κοινές ονομαστικές μετά δικαιωμάτων ψήφου μετοχές εκδόσεως της ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. ή σε ποσοστό 25%. Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής κατέχει 4.669.357 κοινές ονομαστικές μετά δικαιωμάτων ψήφου μετοχές ή σε ποσοστό 20%.

Αντίστοιχα η εταιρεία SADION INVESTMENTS LTD, πριν την ανωτέρω συναλλαγή δεν κατείχε μετοχές εκδόσεως της ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής κατέχει 1.167.339 κοινές ονομαστικές μετά δικαιωμάτων ψήφου μετοχές ή σε ποσοστό 5%.

Ταυτόχρονα με την ανωτέρω συναλλαγή, η REALEST LINK Α.Ε. απόκτησε από την εταιρεία SADION INVESTMENTS LTD το 25% των μετοχών της εταιρείας ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας είναι μέτοχος η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. με ποσοστό 55%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v