Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύθηκαν οι μετοχές στην Ασία, στο επίκεντρο η τεχνολογία

Στις μετοχές των βιντεοπαιχνίδια το επίκεντρο μετά την ισχυρή υποχώρηση την Πέμπτη. Ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ έκανε άλμα 1,65%, μετά από πτώση άνω του 2%. Στην Ιαπωνία ο δείκτης Nikkei 225 ενισχύθηκε 1,1%.

Ενισχύθηκαν οι μετοχές στην Ασία, στο επίκεντρο η τεχνολογία

Ενισχύθηκαν οι μετοχές στην Ασία. Οι επενδυτές παρακολουθούν τις μετοχές τεχνολογικών εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χονγκ Κονγκ καθώς πλήττονται από κανονισμούς που έχουν επιβληθεί και έχουν δεχθεί πλήγμα , όπως τα βιντεοπαιχνίδια, αντιδρώντας έτσι περισσότερο τεχνικά από χαμηλά σημεία.

Στο Χονγκ Κονγκ, οι μετοχές της Tencent αυξήθηκαν κατά 1,67%, ενώ η Netease κέρδισε 2,32%

Στην Ιαπωνία ο δείκτης Nikkei 225 ενισχύθηκε 1,1% και ο Topix 1,01%. Στη Ν. Κορέα ο δείκτης Kospi έκλεισε 0,39% υψηλότερα. Ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ έκανε άλμα 1,65%, μετά από πτώση άνω του 2% την Πέμπτη.

Ανέβηκε 0,43% ο δείκτης Shanghai στην Κίνα, ενώ ο Shenzhen κέρδισε 0,59%.

Οι μετοχές των βιντεοπαιχνίδια είχαν υποχωρήσει την Πέμπτη, καθώς η South China Morning Post ανέφερε ότι η κινεζική κυβέρνηση θα αναστείλει τις εγκρίσεις για νέα διαδικτυακά παιχνίδια στη χώρα.

Ωστόσο, μετά το κλείσιμο της αγοράς, το μέσο ενημέρωσης διόρθωσε την αναφορά λέγοντας ότι οι ρυθμιστικές αρχές θα επιβραδύνουν τη διαδικασία έγκρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v