Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές, υποχωρεί το αργό

Την ολοκλήρωση της διήμερης συνεδρίασης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ αναμένουν οι επενδυτές, για ενδείξεις tapering. Κλειστό το χρηματιστήριο στο Τόκιο λόγω αργίας. Πτώση πάνω από 1% για το αργό. Αλμα για τις μετοχές της Kakao Pay στη Νότια Κορέα.

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές, υποχωρεί το αργό

Mικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές αναμένουν την ολοκλήρωση της διήμερης συνεδρίασης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ για ενδείξεις tapering.

Κλειστό το χρηματιστήριο στο Τόκιο λόγω αργίας, ενώ στη Νότια Κορέα, ο KOSPI έκλεισε αρνητικά κατά 1,25%. Οι μετοχές της Kakao Pay έκαναν άλμα την Τετάρτη στο ντεμπούτο τους καθώς η τιμή τους υπερδιπλασιάστηκε σε σύγκριση με την τιμή έκδοσης των 90.000 γουόν Κορέας. Η μετοχή τελεί υπό διαπραγμάτευση υψηλότερα κατά 110% από την τιμή έκδοσής της.

Καθοδικά οι κινεζικές μετοχές - ο Shanghai composite κατά 0,2% και Shenzhen κατά 0,08%. Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng κινείται χαμηλότερα κατά 0,57%. Με άνοδο 0,93% ολοκλήρωσε συνεδρίαση ο ASX στην Αυστραλία και κατά 0,33% το χρηματιστήριο στην Ταϊβάν.

Στην αγορά εμπορευμάτων το αμερικανικό αργό χάνει 1,5% στα 82,64 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με πτώση 1,1% βρίσκεται στα $83,74.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v