Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Συντηρείται η νευρικότητα των επενδυτών λόγω των ανησυχιών για τους κινδύνους μιας παγκόσμιας ύφεσης εν μέσω των επιθετικών αυξήσεων επιτοκίων από τη Fed.

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Μικτά πρόσημα στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με τη νευρικότητα των επενδυτών να παραμένει έκδηλη λόγω των ανησυχιών για τους κινδύνους μιας παγκόσμιας ύφεσης εν μέσω των επιθετικών αυξήσεων επιτοκίων από τη Fed.

Στις κινεζικές αγορές, υποστηρικτικά λειτούργησε η χθεσινή είδηση πως ο πρόεδρος Xi Jinping προήδρευσε συνεδρίασης σε ανώτατο επίπεδο, η οποία ενέκρινε το σχέδιο για την υγιή ανάπτυξη των μεγάλων εταιρειών πληρωμών και του τομέα fintech της Κίνας.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας δεν σημείωνε αξιόλογη μεταβολή  ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινείται οριακά στο «κόκκινο» στις 26.137 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,8% ο Shanghai Composite στις 3.293 μονάδες, κατά 0,73% ο CSI στις 4.301 μονάδες, κατά 0,26% ο ASX στις 6.699 μονάδες, κέρδη 1,4% για τον Hang Seng στις 21.302 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Kospi υποχωρεί κατά 0,51% στις 2.330 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v