Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Ηκεντρική τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να διατηρήσει σταθερό το επιτόκιό της, ενώ το Χονγκ Κονγκ γνωστοποίησε πως θα καταργήσει τους περιορισμούς στην αγορά ακινήτων.

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Σε χαμηλότερο επίπεδο κινήθηκαν τα περισσότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην ανακοίνωση στοιχείων για την μεταποίηση της Κίνας και τις προσωπικές καταναλωτικές δαπάνες στις ΗΠΑ αύριο Πέμπτη.

Νωρίτερα σήμερα η κεντρική τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας αποφάσισε να διατηρήσει σταθερό το επιτόκιό της, ενώ το Χονγκ Κονγκ γνωστοποίησε πως θα καταργήσει τους περιορισμούς στην αγορά ακινήτων σε μια προσπάθεια να τονώσει τον τομέα των ακινήτων του.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,11% ενώ ο δείκτης Nikkei σημειώνει οριακές μεταβολές γύρω από τις 39.240 μονάδες.

Χαμηλότερα κατά 0,35% ο Shanghai Composite στις 3.004 μονάδες, κατά 0,6% ο Hang Seng στις 16.692 μονάδες, οριακές απώλειες για τον ASX στις 7.660 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Kospi ενισχύεται κατά 0,88% στις 2.648 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v