Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Συνεχίζεται η ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων. Η προσοχή των επενδυτών στραμμένη στα στοιχεία για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ. Μικτά τα futures της Wall Street.

Ήπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Χαμηλοί τόνοι και σήμερα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, εν μέσω τις περιόδου των θερινών διακοπών, με την εξέλιξη της πανδημίας και την ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι επενδυτές αναμένουν σήμερα και αύριο την ανακοίνωση στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, ενώ η Γερουσία πέρασε το νομοσχέδιο των 1 τρις. δολαρίων για τις υποδομές, που προβλέπει νέες δαπάνες 550 δις. δολαρίων για τομείς όπως οι μεταφορές και το δίκτυο ηλεκτρισμού.

Από το εταιρικό «μέτωπο», οι E.On, Thyssenkrypp, ABN Amro, Prudential, Deliveroo και Admiral Group είναι μεταξύ των επιχειρήσεων που ανακοινώνουν σήμερα τα τριμηνιαία οικονομικά τους μεγέθη.

Ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται κατά 0,14% στις 473 μονάδες, ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου κατά 0,48% στις 7.195 μονάδες, ο δείκτης CAC του Παρισιού κατά 0,3% στις 6.840 μονάδες και κατά οριακά υψηλότερα ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 15.775 μονάδες.

Μικτά πρόσημα εμφανίζουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, με ήπια διακύμανση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v