Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης οι επενδυτές, αποτιμούν τα μακροοικονομικά στοιχεία από ΗΠΑ και ευρωζώνη. Συνεχίζεται η ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων. Θετικά πρόσημα στα futures της Wall Street.

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Ήπιες μεταβολές για μια ακόμα ημέρα καταγράφουν οι δείκτες στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να αποτιμούν τους παγκόσμιους οικονομικούς δείκτες και τα αυξανόμενα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, αναζητώντας κατεύθυνση.

Στις ΗΠΑ, τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για τις εβδομαδιαίες αιτήσεις ανεργίας ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ οι τιμές παραγωγού αυξήθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο τον Ιούλιο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ η Eurostat ανακοίνωσε πως το εμπορικό πλεόνασμα της ευρωζώνης αυξήθηκε στα 18,1 δισ. ευρώ τον Ιούνιο.

Ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται κατά 0,21% στις 475 μονάδες, κατά 0,41% ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.222 μονάδες, κατά 0,35% ο CAC του Παρισιού στις 6.906 μονάδες και κατά 0,47% ο DAX της Φρανκφούρτης στις 16.010 μονάδες..

Άνοιγμα της Wall Street σε θετικό έδαφος δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που κινούνται περίπου 0,1% υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v