Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβδομαδιαία πτώση για τον δείκτη δολαρίου

Εναντι έξι σημαντικών νομισμάτων υποχωρεί 0,12%, στα 96,60, το ευρώ ενισχύεται 0,16%, στο $1,1325, ενώ η στερλίνα κινείται υψηλότερα κατά 0,22%, στο 1,3273 δολάριο.

Εβδομαδιαία πτώση για τον δείκτη δολαρίου

Υποχωρεί το δολάριο έναντι των βασικών του αντιπάλων την Παρασκευή και μπαίνει σε πορεία για τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση των τελευταίων τριών εβδομάδων, πριν από τη συνεδρίαση της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, την επόμενη εβδομάδα.

Σε αυτή οι αξιωματούχοι ενδεχομένως να εκφράσουν πιο επιφυλακτική στάση για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, μετά από μία εβδομάδα μεταβλητότητας στις αγορές συναλλάγματος.

Ο δείκτης δολαρίου – έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων – υποχωρεί 0,12%, στα 96,60, το ευρώ ενισχύεται 0,16%, στο $1,1325, ενώ η στερλίνα κινείται υψηλότερα κατά 0,22%, στο 1,3273 δολάριο.

«Φτάνουμε στο τέλος μιας πολύ κουραστικής εβδομάδας στις αγορές συναλλάγματος με το Brexit να μονοπωλεί την ειδησεογραφία και τους επενδυτές να περιμένουν νέα από τη Fed», δήλωσε η Esther Maria Reichelt, υπεύθυνη στρατηγικής FX στην Commerzbank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v