Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκρατημένες κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος

Ψυχραιμία συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον κοροναϊό, δηλώνοντας ότι είναι επαρκή τα μέτρα που λαμβάνει το Πεκίνο. Οριακή πτώση για το ευρώ, υποχωρεί η στερλίνα.

Συγκρατημένες κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος

Τις εξελίξεις που αφορούν τον κινεζικό κοροναϊό παρακολουθούν οι επενδυτές. Τους 106 έφτασαν οι νεκροί, ενώ πάνω από 4.000 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κίνα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα.

Το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κινεζικό κοροναϊό επιβεβαιώθηκε στη Γερμανία. Πρόκειται για έναν άνδρα στη Βαυαρία.

Την ίδια ώρα, ψυχραιμία συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δηλώνοντας ότι είναι επαρκή τα μέτρα που λαμβάνει το Πεκίνο.

Συγκρατημένες κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος. Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή πτώση (0,03%) και διαμορφώνεται στο  $1,1015. Το ενιαίο νόμισμα αλλάζει χέρια στα 120,005 γεν, στις £0,8464 και στο 1,0685 το ελβετικό φράγκο. 

Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται οριακά (0,04%) έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 108,946 γεν ανά δολάριο.

Η στερλίνα έναντι του δολαρίου σημειώνει πτώση 0,32% και φτάνει στο $1,3014, με το βλέμμα στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, την Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v