Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρή άνοδος για ευρώ και στερλίνα

Το ευρώ ενισχύεται ελαφρώς, κατά 0,1%, στο 1,084 δολάριο, όπως και έναντι του γεν, στα 115,28 γεν ανά ευρώ, ενώ βρίσκεται οριακά υψηλότερα σε σχέση με τη στερλίνα, στις 0,876 πένες. Στις 7,104 λίρες ανά δολάριο, η τουρκική λίρα.

Μικρή άνοδος για ευρώ και στερλίνα

Ενισχύονται τα νομίσματα που συνδέονται με το παγκόσμιο εμπόριο την Παρασκευή, με τη στήριξη να έρχεται από τις ειδήσεις που θέλουν τους εμπορικούς διαπραγματευτές από ΗΠΑ και Κίνα να έχουν συμφωνήσει να ενδυναμώσουν τη συνεργασία τους. Στο επίκεντρο και το σταδιακό άνοιγμα όλο και περισσότερων οικονομιών.

Κορυφαίοι Αμερικανοί και Κινέζοι αντιπρόσωποι συζήτησαν την πρώτη φάση της εμπορικής συμφωνίας την Παρασκευή, με την Κίνα να λέει ότι συμφώνησαν να βελτιώσουν το κλίμα για την εφαρμογή της και τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές αναμένουν ότι θα υλοποιηθούν οι υποχρεώσεις.

Το ευρώ ενισχύεται ελαφρώς, κατά 0,1%, στο 1,084 δολάριο, όπως και έναντι του γεν, στα 115,28 γεν ανά ευρώ, ενώ βρίσκεται οριακά υψηλότερα σε σχέση με τη στερλίνα, στις 0,876 πένες.

Το δολάριο σημειώνει μικρή άνοδο έναντι του γεν, στα 106,33 γεν ανά δολάριο, ενώ υποχωρεί ελαφρώς σε σύγκριση με τη βρετανική λίρα, στις 0,808 πένες ανά δολάριο.

H τουρκική λίρα σταθεροποιείται στις 7,104 λίρες ανά δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v