Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπονομεύει την αυτοπεποίθηση ο ιός, κρατάει κέρδη το δολάριο

Το ευρώ αμετάβλητο, αλλάζει χέρια στο $1,127, το δολάριο σταθερό έναντι του γεν, στα 107,54 γεν ανά δολάριο, ενώ η βρετανική λίρα με πτώση 0,1%, διαμορφώνεται στο $1,252.

Υπονομεύει την αυτοπεποίθηση ο ιός, κρατάει κέρδη το δολάριο

Κρατάει τα κέρδη του το δολάριο την Τετάρτη, καθώς η αναζωπύρωση του κορωνοϊού ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και η επιστροφή των lockdown σε κάποιες χώρες δίνουν ώθηση στην ζήτηση για ασφαλή καταφύγια.

Την διάθεση για ρίσκο δεν υποστηρίζουν και τα σχόλια αξιωματούχων της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας, οι οποίοι εξέφρασαν ανησυχία για τις αυξημένες περιπτώσεις κορωνοϊού, καθώς αυτές θα μπορούσαν να βλάψουν την οικονομική ανάπτυξη, όταν τα μέτρα τόνωσης θα αρχίσουν να φθίνουν.

«Η διάθεση αλλάζει μέρα με τη μέρα, ωστόσο το δολάριο δείχνει να υποστηρίζεται στο παρόν, καθώς οι επενδυτές γίνονται πιο προσεκτικοί όσον αφορά τον ιό», δήλωσε ο επικεφαλής στρατηγικής Yukio Ishizuki, της Daiwa Securities.

Το ευρώ αμετάβλητο, αλλάζει χέρια στο $1,127, το δολάριο σταθερό έναντι του γεν, στα 107,54 γεν ανά δολάριο, ενώ η βρετανική λίρα με πτώση 0,1%, διαμορφώνεται στο $1,252. Ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, ενισχύεται κατά 0,1%, στα 96,99.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v