Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στις αγορές αργού

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 0,3%, στα 58,83 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 0,4%, κυμαίνεται στα $69,79. Το φυσικό αέριο υποχωρεί 0,7%, στα $2,58 ανά εκατομμύριο BTU.

Μικτά πρόσημα στις αγορές αργού

Σε αντίθετη κατεύθυνση κινούνται οι τιμές του πετρελαίου την Τρίτη, καθώς οι περικοπές στην τροφοδοσία από τον ΟΠΕΚ και οι αμερικανικές κυρώσεις στις εξαγωγές του Ιράν και της Βενεζουέλας υποστηρίζουν το αργό. Την ίδια ώρα ωστόσο, οι ανησυχίες για την οικονομική επιβράδυνση ρίχνουν το βάρος τους στην αγορά.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 0,3%, στα 58,83 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 0,4%, κυμαίνεται στα $69,79. Το φυσικό αέριο υποχωρεί 0,7%, στα $2,58 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός διολισθαίνει 0,1%, στα 1.288,10 δολάρια/ουγγιά.

«Οι εξαγωγές του Ιράν παραμένουν υπό πίεση, την ώρα που ο ΟΠΕΚ εμφανίζεται να οδηγείται προς παράταση των περικοπών εφοδιασμού», σημειώνει η Citi. «Πρέπει να δούμε ισχυρή ζήτηση, που μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει συμβεί», υπογραμμίζει ο Matt Stanley, από την εταιρεία Starfuels, στο Ντουμπάι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v