Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεις στο αργό από τα αμερικανικά αποθέματα

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 0,2%, στα $56,13 ανά βαρέλι, το μπρεντ διατηρείται στα $60,70 ενώ το φυσικό αέριο, παραμένει στα $2,44 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός, με πτώση κατά 0,6%, διαμορφώνεται στα 1.551,30 δολάρια/ουγγιά.

Πιέσεις στο αργό από τα αμερικανικά αποθέματα

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, αφότου έγινε γνωστό ότι τα αποθέματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν αναπάντεχα. Παράλληλα, οι ελπίδες προόδου στη σινοαμερικανική εμπορική κόντρα υποστηρίζουν τις αγορές.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου, οργανισμός του κλάδου, ενημέρωσε την Τετάρτη ότι τα αμερικανικά αποθέματα αυξήθηκαν κατά 400.000 βαρέλια την τελευταία εβδομάδα, την ώρα που οι αναλυτές περίμεναν πτώση.

Τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης αναμένονται αργότερα την Πέμπτη.

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 0,2%, στα $56,13 ανά βαρέλι, το μπρεντ διατηρείται στα $60,70 ενώ το φυσικό αέριο, παραμένει στα $2,44 ανά εκατομμύριο BTU.

Ο χρυσός, με πτώση κατά 0,6%, διαμορφώνεται στα 1.551,30 δολάρια/ουγγιά.

Η παρατεταμένη εμπορική διαμάχη ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα έχουν συγκρατήσει τις τιμές, αν και το μπρεντ είναι 12% υψηλότερα φέτος, με βοήθεια από το πρόγραμμα περικοπών του ΟΠΕΚ και των συμμάχων του, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v