Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό τριμήνου οι τιμές του πετρελαίου

Οι πετρελαϊκές τιμές στηρίζονται από τις ελπίδες πως το Νέο Έτος θα υπογραφεί η προκαταρκτική σινοαμερικανική εμπορική συμφωνία, βάζοντας τέλος στον εμπορικό πόλεμο επισκιάζει τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργεί ερωτήματα ως προς τη μελλοντική ζήτηση για αργό πετρέλαιο.

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, αγγίζοντας το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών μηνών, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις online δαπάνες των αμερικανών καταναλωτών, που δείχνουν πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην αμερικανική οικονομία ακόμα και αν δεν έχει τερματιστεί ακόμα ο σινοαμερικανικός εμπορικός πόλεμος.

Οι πετρελαϊκές τιμές στηρίζονται και από τις ελπίδες πως το Νέο Έτος θα υπογραφεί η προκαταρκτική εμπορική συμφωνία μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου, βάζοντας τέλος στον εμπορικό πόλεμο επισκιάζει τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης  και δημιουργεί ερωτήματα ως προς τη μελλοντική ζήτηση για αργό πετρέλαιο.

Η τιμή του Brent ενισχύεται κατά 0,44% στα 68,22 δολάρια το βαρέλι και του αμερικανικού αργού κατά 0,45% στα 61,96 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v