Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη για το αργό με το βλέμμα στον ΟΠΕΚ

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 3,3% και φτάνει στα 24,41 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με μικρότερη άνοδο κατά 0,2%, διαμορφώνεται στα 31,93 δολάρια. Ο χρυσός, με ήπιες μεταβολές, διατηρείται στα 1682,10 δολάρια ανά ουγγιά.

Κοντά στα 32 δολάρια ανά βαρέλι σταθεροποιείται το αργό την Τετάρτη με υποστήριξη από τις ελπίδες ότι η συνάντηση των μελών του ΟΠΕΚ και των παραγωγών συμμάχων του την Πέμπτη θα οδηγήσει σε περικοπές παραγωγής με στόχο να αυξηθούν οι τιμές, οι οποίες έχουν καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης ανάμεσα στον ΟΠΕΚ και τους συμμάχους του, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, αναμένεται να είναι περισσότερο επιτυχής από την διάσκεψη του Μαρτίου, η οποία δεν κατάφερε να φέρει αποτέλεσμα όσον αφορά την παράταση των περικοπών παραγωγής και τον πόλεμο τιμών μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ρωσίας. Η επερχόμενη διάσκεψη είναι η μόνη ελπίδα στον ορίζοντα για την αγορά σημείωσε ο Bjornar Tonhaugen, της Rystad Energy.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 3,3% και φτάνει στα 24,41 δολάρια ανά βαρέλι ενώ το μπρεντ με μικρότερη άνοδο κατά 0,2% διαμορφώνεται στα 31,93 δολάρια.

Ο χρυσός, με ήπιες μεταβολές, διατηρείται στα 1682,10 δολάρια ανά ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v