Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί το αργό με το επίκεντρο σε ΟΠΕΚ και Κίνα

Το μπρεντ χάνει 24 σεντς ή 0,4%, στα 63,45 δολάρια ανά βαρέλι, αφότου έχασε 1,1% την προηγούμενη ημέρα. Το West Texas Intermediate (WTI) διολισθαίνει 18 σεντς ή 0,3%, στα 60,46 δολάρια ανά βαρέλι, χάνοντας 1,4% τη Δευτέρα.

Υποχωρεί το αργό με το επίκεντρο σε ΟΠΕΚ και Κίνα

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Τρίτη, καθώς οι προσδοκίες ότι οι κορυφαίοι παραγωγοί θα συμφωνήσουν να αυξήσουν την προσφορά πετρελαίου στη συνάντησή τους αυτή την εβδομάδα, επηρεάζει το κλίμα, που είναι ήδη επηρεασμένο από τις ανησυχίες για επιβράδυνση της κινεζικής ζήτησης.

Το μπρεντ χάνει 24 σεντς ή 0,4%, στα 63,45 δολάρια ανά βαρέλι, αφότου έχασε 1,1% την προηγούμενη ημέρα. Το West Texas Intermediate (WTI) διολισθαίνει 18 σεντς ή 0,3%, στα 60,46 δολάρια ανά βαρέλι, χάνοντας 1,4% τη Δευτέρα. Ο χρυσός σταθερός στα 1.722,60 δολάρια/ουγγιά.

Και τα δύο άγγιξαν το πιο χαμηλό των τελευταίων έξι ημερών, επεκτείνοντας τις απώλειες που ξεκίνησαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι προσδοκίες ότι ο οργανισμός των χωρών εξαγωγής πετρελαίου και οι σύμμαχοί του, ομάδα γνωστή ως ΟΠΕΚ +, θα ενισχύσουν την παραγωγή πετρελαίου από τον Απρίλιο οδηγούν τις τιμές χαμηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v