Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακή πτώση καταγράφεται στις τιμές πετρελαίου

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Brent υποχώρησαν 24 σεντς στα 78,45 δολάρια το βαρέλι και αυτά του West Texas Intermediate υποχώρησαν επίσης κατά 24 σεντς στα 73,43 δολάρια.

Οριακή πτώση καταγράφεται στις τιμές πετρελαίου

Οι τιμές του πετρελαίου ισορρόπησαν σήμερα μετά από ένα πρόωρο ράλι 1 δολαρίου, καθώς το ισχυρότερο δολάριο και οι ασθενέστερες οικονομικές προοπτικές έπαιξαν το ρόλο τους.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Brent υποχώρησαν 24 σεντς, ή 0,3%, στα 78,45 δολάρια το βαρέλι. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού West Texas Intermediate υποχώρησαν κατά 24 σεντς, ή 0,33%, στα 73,43 δολάρια.

Και τα δύο συμβόλαια ανέβαιναν κατά περισσότερο από 1 δολάριο νωρίτερα, αλλά η πορεία αντιστράφηκε καθώς το δολάριο ανέβηκε σε υψηλό ενός μήνα.

Κάποια στήριξη των τιμών έδωσε η Κίνα, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας αργού πετρελαίου στον κόσμο, που ανακοίνωσε πως αναμένει ότι η κίνηση οδικώς, σιδηροδρομικώς, δια θαλάσσης και αεροπορικώς κατά τις ερχόμενες διακοπές για το νέο θα διπλασιαστεί από την ίδια περίοδο το 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v