Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πιο χαμηλό από τον Σεπτέμβρη του 2021 το αέριο

Το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο χάνει 4% και προσγειώνεται στα 52 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Το Brent καταγράφει άνοδο 30 σεντς, στα 87,77 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό με ίδια κίνηση βρίσκεται στα 81,35 δολάρια.

Στο πιο χαμηλό από τον Σεπτέμβρη του 2021 το αέριο

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου για δεύτερη συνεδρίαση την Παρασκευή, ενισχυμένες από την ισχυρότερη από την αναμενόμενη οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ και τις ελπίδες για ταχεία ανάκαμψη της κινεζικής ζήτησης καθώς τα κρούσματα Covid-19 και οι θάνατοι υποχώρησαν από το peak του περασμένου μήνα.

Το Brent καταγράφει άνοδο 30 σεντς, ή 0,34%, στα 87,77 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό με ίδια κίνηση βρίσκεται στα 81,35 δολάρια το βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο 0,42%. Και οι δύο δείκτες αναφοράς είχαν κερδίσει περισσότερο από 1% την Πέμπτη. Το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο χάνει 4%, στα 52 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Οι εκπρόσωποι του ΟΠΕΚ+ θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να επανεξετάσουν τα επίπεδα παραγωγής αργού, εν μέσω σταθερής υποστήριξης για τις τιμές από την ισχυρή ζήτηση για καύσιμα αεροσκαφών και ντίζελ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v