Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 1,03% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς

Στο -0,52% υποχωρεί τρεις μονάδες βάσης η απόδοση του γερμανικού 10ετούς, στο 1,04% διολισθαίνει δύο μονάδες βάσης η απόδοση του ιταλικού 10ετούς.

Στο 1,03% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς

Καθοδικά κινούνται οι αποδόσεις των ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές επικεντρώνονται σε πληθωρισμό και ΑΕΠ στην Ευρώπη, μετά την αμετάβλητη πολιτική της Fed.

Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε σταθερά τα επιτόκια στην συνεδρίασή της την Τετάρτη, ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή της για χρήση όλων των εργαλείων για όσο χρειαστεί έτσι ώστε να ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας η οικονομία.

«Βουτιά» 10,1% κατέγραψε η γερμανική οικονομία το δεύτερο τρίμηνο, καθώς οι δαπάνες των νοικοκυριών, οι επιχειρηματικές επενδύσεις και οι εξαγωγές κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Στο -0,52% υποχωρεί τρεις μονάδες βάσης η απόδοση του γερμανικού 10ετούς, στο 1,04% διολισθαίνει δύο μονάδες βάσης η απόδοση του ιταλικού 10ετούς, ενώ η απόδοση του ελληνικού 10ετούς διατηρείται στο 1,03% και του 5ετούς στο 0,28%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v