Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης τα ευρωομόλογα

Κατά δύο μονάδες καθοδικά του 10ετούς ελληνικού, στο 4,58% και κατά μία μονάδα βάσης του αντίστοιχου ιταλικού, στο 4,26%.

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης τα ευρωομόλογα

Ηπια κινούνται οι αποδόσεις των ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων, με του 10ετούς Bund στο 2,16% και του αντίστοιχου γαλλικού στο 2,68%.

Κατά δύο μονάδες χαμηλότερα του 10ετούς ελληνικού, στο 4,58% και κατά μία μονάδα βάσης του αντίστοιχου ιταλικού, στο 4,26%. Αμετάβλητη του 10ετούς ισπανικού, στο 3,20%.

Στο επίκεντρο τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα και τα οποία ενδέχεται να παρέχουν περαιτέρω ενδείξεις για την πορεία σύσφιξης της Federal Reserve.

Oι επενδυτές παρακολουθούν και τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, μετά τις ενδιάμεσες εκλογές. Ο έλεγχος της Βουλής και της Γερουσίας είναι ακόμη στον αέρα, καθώς οι πολιτείες σε όλη τη χώρα καταμετρούν τις ψήφους.

Ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι αναμένεται να κερδίσουν τον έλεγχο της Βουλής, πρόκειται να κερδίσουν λιγότερες έδρες από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα ξεπέρασε τις προσδοκίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v