Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ: Συζητάμε παράταση αποπληρωμής των 110 δισ.

Η Ελλάδα συζητά την παράταση της αποπληρωμής του πακέτου βοήθειας των 110 δισ. αλλά καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί δηλώνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Γ. Παπακωνσταντίνου, μεταδίδει το Reuters.

ΥΠΟΙΚ: Συζητάμε παράταση αποπληρωμής των 110 δισ.
Η Ελλάδα συζητά την παράταση της αποπληρωμής του πακέτου βοήθειας των 110 δισ. ευρώ αλλά καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί δηλώνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως μεταδίδει το Reuters.

Eίναι μια συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία απόφαση αλλά είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα από την αναδιάρθρωση του χρέους, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο κείμενο από συνέντευξη του Υπουργού, που έχει στην κατοχή του.

"Αν σε κάποια χρονική στιγμή ληφθεί η απόφαση πρέπει να έλθει ως επιβράβευση της Ελλάδας για την καλή δουλειά που κάνουμε και όχι διότι δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, αφού έτσι θα στέλναμε τα λάθος μηνύματα στις αγορές", δηλώνει στην εκπομπή "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ" ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι η Γερμανία είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο παράτασης της περιόδου αποπληρωμής του ελληνικού χρέους, ενώ το ΔΝΤ μέσω του Ν. Στρος Καν εμφανίζεται θετικότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v