Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ισπανική τουριστική έκθεση FITUR το υπ. Τουρισμού

Η Ισπανία διαφημίζει τη FITUR ως την τρίτη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού, παγκοσμίως.

Στην ισπανική τουριστική έκθεση FITUR το υπ. Τουρισμού

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη διεθνή έκθεση Τουρισμού FITUR, που διεξάγεται από τις 23 έως τις 27 Ιανουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του IFEMA (Institucion Ferial de Madrid) είναι το επόμενο ραντεβού της ελληνική τουριστικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η χώρα μας θα συμμετέχει με επίσημη αντιπροσωπεία του υπουργείου Τουρισμού και του Γραφείου ΕΟΤ Παρισίων, ενώ στο ελληνικό περίπτερο θα μετέχουν 20 εταιρείες. Η FITUR είναι το παγκόσμιο σημείο συνάντησης επαγγελματιών του τουρισμού και η κορυφαία διοργάνωση για την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, συμμετείχαν 10.190 εκθέτες από 165 χώρες, 140.120 επαγγελματίες και 110.860 επισκέπτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,3% σε σχέση με το 2017. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν 6.800 επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B). Ακόμη, την έκθεση κάλυψαν 7.856 δημοσιογράφοι, γεγονός που αποδεικνύει την προσδοκία της FITUR να εδραιωθεί στο διεθνές στερέωμα των εκθέσεων του συγκεκριμένου κλάδου.

Η ισπανική πλευρά εκτιμά ότι η διεθνής παρουσία εφέτος θα είναι αυξημένη κατά 11% εφέτος. Σε απόλυτα νούμερα σημειώνεται ότι οι επισκέπτες και συμμετέχοντες θα ανέλθουν στους 250.000. Για το 2019, η τιμώμενη χώρα-εταίρος της διοργάνωσης θα είναι η Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ισπανού υπουργού τουρισμού, η FITUR έχει μετατραπεί σε εμπορικό σήμα και εξαιρετική «βιτρίνα» για τη Μαδρίτη και την Ισπανία στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Ισπανία διαφημίζει τη FITUR ως την τρίτη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού, παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v