Σπ. Θεοδωρόπουλος: Επιδιώκουμε dual listing

Η Chipita προσπάθησε να προχωρήσει σε διπλή δημόσια εγγραφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό το πρώτο τρίμηνο του 2018, υποστήριξε ο CEO της εταιρεία. Θα «δοκιμάσουμε εκ νέου».

Σπ. Θεοδωρόπουλος: Επιδιώκουμε dual listing

Θα θέλαμε η κεφαλαιαγορά μας να είναι σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί κανείς να αντλήσει κεφάλαια, δήλωσε ο Σπ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας σε πάνελ στο Φόρουμ των Δελφών. Σήμερα δεν μπορεί κανείς να κάνει μια δημόσια εγγραφή, σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, προσθέτοντας ότι ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνουμε μια διπλή εγγραφή, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως είπε «το προσπαθήσαμε στη διάρκεια του 2018 αλλά δυστυχώς οι αγορές στο τέλος του α’ τριμήνου υποχώρησαν και έτσι το χάσαμε για λίγες εβδομάδες. Είναι κάτι που θα το ξαναπροσπαθήσουμε και πιστεύουμε ότι στα επόμενα δυο χρόνια θα κάνουμε ένα dual listing».

Ο ίδιος θύμισε ότι η εταιρεία διαφημίζει και πουλά το προϊόν σε 28 χώρες και παράγει σε 14. Παράλληλα πραγματοποιεί πωλήσεις και σε άλλες χώρες. Στόχος είναι να πάμε παντού, αλλού μόνοι, αλλού με συνεργασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v