Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Καραμανλής: «Προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσων στο Υπ. Υποδομών»

Σε εξυπηρετήσεις ημετέρων προχωράει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, όπως υποστηρίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

Κ. Καραμανλής: «Προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσων στο Υπ. Υποδομών»

«Μόνο ως προεκλογικό πλυντήριο εξυπηρετήσεων μπορούν να χαρακτηρισθούν όσα συμβαίνουν στους φορείς τους οποίους επιβλέπει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Σπίρτζης», σύμφωνα με τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Καραμανλής κάνει λόγο για «όργιο φημών, fake news κατά της Νέας Δημοκρατίας και εξυπηρετήσεις “ημετέρων” διαμορφώνουν πλήρως το τι συμβαίνει σήμερα, στο παραπέντε της αποχώρησης του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει:
- «Στην Εγνατία Οδό, ο αρμόδιος υπουργός απαλλάσσει από τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου τον νυν Πρόεδρο και ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον άνθρωπο που υπέγραψε τη σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης του Θριασίου.

- Στην Ανεξάρτητη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας γίνονται παρασκηνιακές ζυμώσεις για τον διορισμό συγκεκριμένου Διοικητή, ενώ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας συνεδριάζει -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- η επιτροπή επιλογής Υποδιοικητών, προκειμένου να καλυφθούν θέσεις που από τον Νοέμβριο του 2016 παραμένουν κενές.

- Στον ΟΑΣΘ, ο ίδιος ο Υπουργός επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους υπαλλήλους, διαδίδοντας ανυπόστατες φήμες για δήθεν απόλυσή τους από τη Νέα Δημοκρατία.

- Τόσο στα ΕΛΤΑ, τα οποία κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα με τους ως τώρα αποτυχημένους κυβερνητικούς χειρισμούς, όσο και στην ΣΤΑΣΥ, την ΟΣΥ, την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί προεκλογικά να αλλάξει τις διοικήσεις τους.

- Την ίδια στιγμή, και με σκανδαλώδη τρόπο, 2 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια 750 λεωφορείων, τα οποία -όπως είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση- θα έπρεπε να κυκλοφορούν ήδη από τα τέλη Απριλίου».

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ επισημαίνει πως «σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι αθρόες τοποθετήσεις υπαλλήλων από το παράθυρο, που βλέπουν καθημερινώς το φως της δημοσιότητας. Όμως, όσο κι αν δεν θέλουν να το καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να τους αφήσει πίσω. Ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v